Klitfest 2008

Festudvalget var utroligt spændt på om det væltede ind med tilmeldinger – og tro det eller lad være – de første tilmeldinger kom i juni måned!

Dagen oprandt og vi kunne ikke leve op til deltagerantallet fra 2007 på 70 deltagere. Vi blev 53 i alt – – men det gik over al forventning. Med glade feststemte deltagere sluttede festen ca. 01.30 – hvor de sidste måtte ”presses ud” så festudvalget kunne få låst og slukket.

klitfest2008-1John spillede og underholdt traditionen tro – så dansegulvet var optaget hele tiden – Især ”totur fra Vejle” var populær og da John ”ikke var tilfreds” måtte danserne på den endnu engang, men modsatte vej!!

Mange forretninger bidrog – igen – med gaver til det amerikanske lotteri – i alt 29 gaver. En rigtig stor tak fra Klitfestudvalget til sponsorerne som bidrog med alle de flotte gevinster.
Men – men, det er efterhånden ved at være et kæmpe arbejde at indsamle sponsorgaver. Vi har indtryk af at nogle kun giver en gave fordi de føler sig lidt presset. Vi ved jo alle at mange godgørende foreninger og organisationer, som er mere trængende end os, også henvender sig.

klitfest2008-2Vi har derfor i festudvalget drøftet at undlade at indsamle sponsorgaver fremover. Det vil så betyde at hver festdeltager skal betale 10 – 20 kr. mere i entré. Det festlige indslag som udtrækningen jo er, vil måske mangle, men måske har nogen idéer til anden form for ”underholdning”.

En stor tak til sponsorerne:

Fra Vorupør: – John fra Vorupør – – Svanebro – Vorupør Slagterforretning – Vorupør El Service – Hillgaard – KP Marked – Vorupør Røgeri – Vesterhavs Cafeen.

Fra Hurup: Thy Bolig – EDC Mæglerne.

Fra Thisted: Nybolig – Nykredit – Thisted Forsikring – Ejendomsmægler Per Pedersen – Smed Tæpper og Gardiner, Thy Bolig.

Fra Karby: Karby Møbler

Fra Horne: Horne Andelskasse
Næste Klitfest
13. oktober 2009
Festudvalget
Klitfestudvalget i 2009

Nana Smedegaard & Poul Møller, Blåmunkevej 65 tlf.: 9774 1480

Erna og Carlo R. Jørgensen, Blåbærvej 20 tlf.: 9752 0997

Anne og Per Jespersgaard, Sandtornvej 48 tlf.: 7526 0442
Per Jespersgaard

Per Jespersgaard