Klitfest 2009

Dagene op til sidste tilmelding var udvalgets medlemmer som børn, der venter på juleaften! Da dagen oprandt, var der kun 40 tilmeldinger inkl. bestyrelsen på 6 personer.

klitfest2009-1

Vi tror ikke det var grundet fodboldkampen i TV, der var årsagen til manglende tilslutning. Var det omtalen om manglende sponsorgaver sidste år?
Vi ved det ikke!!

Men aftenen gik helt forrygende – der var samlet sponsorgaver ind og det blev til i alt 47 gaver – rigtig godt gået. En rigtig stor tak fra Klitfestudvalget til sponsorerne som bidrog med alle de flotte gevinster.

John spillede og underholdt traditionen tro – og alle deltagerne var på dansegulvet meget af tiden.

Der blev også valgt et nyt par til festudvalget, da Nana og Poul Møller ønskede at udtræde. Jeg takker for den store assistance både Nana og Poul har gjort i Klitfestudvalget – tusind tak skal I have!
Jeg byder så Inger og Alex Herbst velkommen til nogle års hårdt arbejde i festudvalget – det kan både Erna og Carlo bekræfte!

Endnu engang takker vi for den opbakning forretningerne har givet til Klitfesten og den pessimisme jeg antydede sidste år, er her gjort til skamme.
Festudvalget har dog ikke modtaget ideer til en anden form for underholdning til afløsning af lotteriet!

klitfest2009-2En stor tak til sponsorerne:

Fra Vorupør:

John fra Vorupør – Vorupør Lys – Vorupør Slagterforretning – Vorupør El Service – Hillgaard – KP Marked – Vorupør Røgeri – Vesterhavs Cafeen – Sparekassen Thy – Hotel Klitheden – Funn Glas

Fra Thisted:
Thisted Forsikring – Ejendomsmægler Per Pedersen

Fra Skive:
EDC Mæglerne – Hancock bryggeriet – Salling Bank – Lemvig Müller – Dansk Revision – Super Døgneren – Tømmergården Struer – Roslev Trælast.

Fra Horne:
Horne Andelskasse

klitfest2009-3Per Jespersgaard

Næste Klitfest

Kl. 18.00 den 16. oktober 2010

Klitfestudvalget i 2010

Inger og Alex Herbst, Klitrosevej 50 tlf.: 9759 3487

Erna og Carlo R. Jørgensen, Blåbærvej 20 tlf.: 9752 0997

Anne og Per Jespersgaard, Sandtornvej 48 tlf.: 7526 0442

Per Jespersgaard